10. Mistä näen sivustoni kävijätilastot?

Jos haluat seurata sitä miten paljon sivustollasi on vierailtu ja mistä niin tilastot löytyvät cPanelista kohdasta Metriikka → Awstats

Ohjeen cPaneliin kirjautumiseen löydät osoitteesta 1. Mikä on cPanel ja miten sinne pääsee?


Täältä näet tarkasti montako vierailijaa sivustollasi on käynyt tiettynä aikana.

Näet myös kuukausittaiset tilastot pidemmältä ajalta

Näet myös paljon tarkkoja tietoja kuten mistä maasta sivustollasi on vierailtu, mistä IP-osoitteista ja miten pitkään sivustolla on vietetty aikaa.

Yhteenveto -taulukko

  • Uniikit vierailijat - Kuinka monta vierailijaa sivustollasi on ollut. Esim. 50 uniikkia vierailijaa tarkoittaisi, että sivustollasi on käynyt 50 eri vierailijaa.
  • Vierailujen määrä - Kuinka monta kertaa vierailijat ovat käyneet sivustollasi. Esim. 100 vierailua ja 50 uniikkia vierailijaa tarkoittaisi, että yksittäinen vierailija on vieraillut sivustollasi noin 2 kertaa.
  • Sivut - Kuinka monta kertaa sivuston vierailijat ovat käyneet yksittäisillä sivuilla. Esim. jos sinulla on sivustollasi yksi sivu, 100 sivua tarkoittaisi, että sivuston vierailijat ovat ladanneet 100 kertaa tuon yhden sivusi.
  • Osumat - Osumat ovat jonkin tietyn sivun avaamisen yhteydessä ladattuja tiedostoja kuten html-tiedostoja, kuvia, javascript-tiedostoja, jne.
  • Kaista - Kuinka paljon kaistaa vierailut ovat yhteensä kuluttaneet. Näet lisäksi, kuinka paljon kaistaa esimerkiksi jokin yksittäinen vierailija on vienyt.