10. Mistä näen sivustoni kävijätilastot?

Jos haluat seurata sitä miten paljon sivustollasi on vierailtu ja mistä niin tilastot löytyvät cPanelista kohdasta Metriikka → Awstats

Ohjeen cPaneliin kirjautumiseen löydät osoitteesta https://confluence.wepardi.fi/asiakastuki/cpanel/1-mikae-on-cpanel-ja-miten-sinne-paeaesee


Täältä näet tarkasti montako vierailijaa sivustollasi on käynyt tiettynä aikana.

Näet myös kuukausittaiset tilastot pidemmältä ajalta

Näet myös paljon tarkkoja tietoja kuten mistä maasta sivustollasi on vierailtu, mistä IP-osoitteista ja miten pitkään sivustolla on vietetty aikaa.

Yhteenveto -taulukko

  • Uniikit vierailijat - Kuinka monta vierailijaa sivustollasi on ollut. Esim. 50 uniikkia vierailijaa tarkoittaisi, että sivustollasi on käynyt 50 eri vierailijaa.
  • Vierailujen määrä - Kuinka monta kertaa vierailijat ovat käyneet sivustollasi. Esim. 100 vierailua ja 50 uniikkia vierailijaa tarkoittaisi, että yksittäinen vierailija on vieraillut sivustollasi noin 2 kertaa.
  • Sivut - Kuinka monta kertaa sivuston vierailijat ovat käyneet yksittäisillä sivuilla. Esim. jos sinulla on sivustollasi yksi sivu, 100 sivua tarkoittaisi, että sivuston vierailijat ovat ladanneet 100 kertaa tuon yhden sivusi.
  • Osumat - Osumat ovat jonkin tietyn sivun avaamisen yhteydessä ladattuja tiedostoja kuten html-tiedostoja, kuvia, javascript-tiedostoja, jne.
  • Kaista - Kuinka paljon kaistaa vierailut ovat yhteensä kuluttaneet. Näet lisäksi, kuinka paljon kaistaa esimerkiksi jokin yksittäinen vierailija on vienyt.