2. Miten webhotellin tilaaminen onnistuu ja miten siirrän olemassa olevan verkko-osoitteen Wepardille?

Kun sopiva webhotellipalvelu on löytynyt niin sen tilaaminen onnistuu helposti sivujemme kautta.

Aloita tilaaminen kirjoittamalla haluamasi verkko-osoite hakukentään.

Verkko-osoite voi olla jo olemassa oleva tai täysin uusi. Jos kyseessä on täysin uusi osoite ja se on saatavilla niin me rekisteröimme sen sinulle automaattisesti kun tilaus on tehty. 

Tässä ohjeessa on esimerkkinä jo olemassa oleva osoite:Jos haluamasi osoite on sinulla ylläpidossa niin jatka tilausta klikkaamalla kohdasta 'Siirrä domain'. Huomioithan että siirtoa varten tarvitaan siirtoavain ja siirtolukituksen poisto jonka voit pyytää nykyiseltä verkko-osoitteen ylläpitäjältä. Voit kuitenkin toimittaa avaimen meille myös myöhemmin joten voit jatkaa tilausta myös ilman tätä.


Jos sinulta löytyy tarvittava avain jo tilausta tehdessä niin voit syöttää sen kohtaan 'Minulla on jo siirtoavain' ja jatkaa tilausta.

Tämän jälkeen pääset valitsemaan haluatko lisätä palveluusi lisäpalveluna erillisen roskapostisuodattimen ja jatkamaan tilausta lomakkeelle jossa pääset täyttämään tilaajan tiedot.

Palvelut voidaan tilata joko yritykselle/yhdistykselle tai yksityishenkilölle.

Syötäthän lomakkeelle olemassa olevan sähköpostiosoitteen sillä tämä on se osoite johon palvelun tunnukset lähetetään.

Kun tilaajan tiedot on täytetty niin voit jatkaa tilauksen loppuun jossa pääset tarkistamaan tilauksesi ja hyväksymään sopimusehdot.

Tämän jälkeen tilauksesi on valmis ja saat hetken päästä tilauksesta sähköpostiisi palvelun tunnukset ja pääset aloittamaan palveluidemme käytön.