Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Täältä Tästä osiosta löydät ohjeita tuleville asiakkaillemme ja autamme sinua valitsemaan sopivan webhotellipaketin, kerromme miten webhotellin tilaaminen onnistuu ja miten siirrät olemassa olevan verkko-osoitteen meille.

Miten valitsen sopivan webhotellipaketin?

Keskeinen asia webhotellipalvelua valitessa on miettiä sitä että kenelle palvelu on tulossa käyttöön. Meiltä löytyy omat palvelunsa yksityishenkilön käyttöön, harrastustoimintaan ja yrityskäyttöön. Kaikissa palveluissamme on huomioitu palvelun kohderyhmä palvelun ominaisuuksien muodossa.

Toinen asia mitä on hyvä miettiä webhotellipakettia valitessa on se että mihin tarkoitukseen webhotellia käytetään. Riittääkö sinulle vain domain ja sähköpostit, tarvitsetko kotisivutilan harrastustoimintaa varten vai kenties rajoittamattoman liikennöinnin ja palvelun kaikilla herkuilla? Jokaiseen tarpeeseen meiltä löytyy ratkaisu ja palvelua on helppo päivittää tarpeen muuttuessa.

Levytilan määrää on myös hyvä miettiä ennen palvelun valitsemista. Levytilaa tarvitaan palvelimelle tallennettuja tiedostoja ja sähköposteja varten. Jos sivustosi sisältää esimerkiksi paljon kuvia tai videoita niin silloin myös levytilaa on hyvä olla runsaasti jotta se ei lopu kesken. Samoin levytilaa on hyvä varata jos sähköposteja on runsaasti ja ne säilytetään palvelimella.

Kaikkiin webhotellipalveluihimme sisältyy verkko-osoitteen rekisteröinti ja ylläpito, sähköpostipalvelut ja SSL-suojaus joten näistä sinun ei tarvitse tinkiä, oli valitsemasi webhotellipalvelu mikä tahansa. 

Webhotellipalveluitamme pääset vertailemaan helposti taulukon avulla osoitteessa https://www.wepardi.fi/palvelut/webhotellit/vertailu/

Miten webhotellin tilaaminen onnistuu ja miten siirrän olemassa olevan verkko-osoitteen Wepardille?

Kun sopiva webhotellipalvelu on löytynyt niin sen tilaaminen onnistuu helposti sivujemme kautta.

Aloita tilaaminen kirjoittamalla haluamasi verkko-osoite hakukentään. Verkko-osoite voi olla jo olemassa oleva tai täysin uusi. Jos kyseessä on täysin uusi osoite ja se on saatavilla niin me rekisteröimme sen sinulle automaattisesti kun tilaus on tehty. Kaikkiin webhotellipalveluihimme sisältyy verkko-osoitteen rekisteröinti ja ylläpito.

Tässä ohjeessa on esimerkkinä jo olemassa oleva osoite:

Image Removed

Jos haluamasi osoite on sinulla ylläpidossa niin jatka tilausta klikkaamalla kohdasta 'Siirrä domain'. Huomioithan että siirtoa varten tarvitaan siirtoavain ja siirtolukituksen poisto jonka voit pyytää nykyiseltä verkko-osoitteen ylläpitäjältä. Voit kuitenkin toimittaa avaimen meille myös myöhemmin joten voit jatkaa tilausta myös ilman tätä.

Jos sinulta löytyy tarvittava avain jo tilausta tehdessä niin voit syöttää sen kohtaan 'Minulla on jo siirtoavain' ja jatkaa tilausta.

Image Removed

Tämän jälkeen pääset valitsemaan haluatko lisätä palveluusi lisäpalveluna erillisen roskapostisuodattimen ja jatkamaan tilausta lomakkeelle jossa pääset täyttämään tilaajan tiedot.

Palvelut voidaan tilata joko yritykselle/yhdistykselle tai yksityishenkilölle. Syötäthän lomakkeelle olemassa olevan sähköpostiosoitteen sillä tämä on se osoite johon palvelun tunnukset lähetetään.

Kun tilaajan tiedot on täytetty niin voit jatkaa tilauksen loppuun jossa pääset tarkistamaan tilauksesi ja hyväksymään sopimusehdot.

Image Removed

Tämän jälkeen tilauksesi on valmis ja saat hetken päästä tilauksesta sähköpostiisi palvelun tunnukset ja pääset aloittamaan palveluidemme käytön.

Ohjeita käytön aloittamiseen löydät osoitteesta https://confluence.wepardi.fi/asiakastuki/kaeytoen-aloittaminen