Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Kun valitset sopivaa webhotellipakettia, mitä ainakin näitä asioita

...

:

...

...


Kenelle palvelu tulee?

Keskeinen asia webhotellipalvelua valitessa on miettiä sitä että kenelle palvelu on tulossa käyttöön. Meiltä löytyy omat palvelunsa yksityishenkilön käyttöön, harrastustoimintaan ja yrityskäyttöön. Kaikissa palveluissamme on huomioitu palvelun kohderyhmä palvelun ominaisuuksien muodossa.

...

Mihin tarkoitukseen?

Toinen asia mitä on hyvä miettiä webhotellipakettia valitessa on se että mihin tarkoitukseen webhotellia käytetään. Riittääkö sinulle vain domain ja sähköpostit, tarvitsetko kotisivutilan harrastustoimintaa varten vai kenties rajoittamattoman liikennöinnin ja palvelun kaikilla herkuilla? Jokaiseen tarpeeseen meiltä löytyy ratkaisu ja palvelua on helppo päivittää tarpeen muuttuessa.

...

Paljonko tarvitset levytilaa?

Levytilan määrää on myös hyvä miettiä ennen palvelun valitsemista. Levytilaa tarvitaan palvelimelle tallennettuja tiedostoja ja sähköposteja varten. Jos sivustosi sisältää esimerkiksi paljon kuvia tai videoita niin silloin myös levytilaa on hyvä olla runsaasti jotta se ei lopu kesken. Samoin levytilaa on hyvä varata jos sähköposteja on runsaasti ja ne säilytetään palvelimella.

...